Alle kassabonnen op je mobiel

Met de app van MijnKassabon kan ik in één oogopslag beschikken over garantiebewijzen, ontvang ik aanbiedingen op maat en heb ik altijd een klantenkaart bij de hand.

Klik op één van de app stores

Niet méér pasjes dan nodig


Eén app die geschikt is voor elke smartphone waar niet alleen kassabonnen in één overzicht worden bewaard maar ook allerlei klantenkaarten.

Ontwikkeld voor veilig gebruik,

Bescherming van gegevens gebeurt conform wet & regelgeving en de hoogste standaarden hieromtrent. Alle informatiestromen zijn versleuteld, eventuele persoonlijke gegevens kunnen door de gebruiker zelf worden beheerd.

en voor het gemak,

Voeg alle klantenkaarten toe door de barcode te scannen met de app. Binnenkort is de digitale kassabon functionaliteit beschikbaar voor iedereen. Het is wel mogelijk om met de app aankoop/garantiebewijzen te fotograferen en te ordenen.

ontwikkeld speciaal voor mij.

Ontvang aanbiedingen en acties die zijn afgestemd op basis van persoonlijke interesses en behoeften. Deze worden alléén aangeboden wanneer hier expliciet toestemming voor is afgegeven.

Ondersteunde Apparaten & Technologie

Platforms and tech apple

Apple

Platforms and tech android

Android

Platforms and tech qr

QR code

Barcode

Platforms and tech watch

Smartwatches

Platforms and tech nfc

in ontwikkeling

De app is door heel Nederland te gebruiken


Elke klantenkaart kan gemakkelijk worden toegevoegd, hierdoor kan de app elke dag op duizenden locaties in Nederland worden gebruikt.
Dagelijks komen er steeds meer aanmeldingen bij die het gemak van MijnKassabon willen ervaren.

Download de app van MijnKassabon


Laten we beginnen


  •